Keski-Suomi: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous

Päivämäärä:
6.3.2018 16:00 - 18:00

Paikka: Keski-Suomen liitto, Anni-sali, 2.krs, Cygnaeuksenkatu 1, JYVÄSKYLÄ

Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous ja ajankohtaiskeskustelu

Keski-Suomen maakunnan vuosittainen kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä, Kotiseutuliiton ja maakunnan liiton yhteistyönä. Tervetuloa vaikka useammankin osallistujan voimin!

OHJELMASSA

Maakunnan kuulumisia
aluekehitysjohtaja Pekka Hokkanen, Keski-Suomen liitto
kehittämispäällikkö ja kulttuurivastaava Raija Partanen, Keski-Suomen liitto

Kulttuuriperinnön teemavuosi, uudistuva tietosuojalaki ja muuta ajankohtaista kotiseututoimijoille
toiminnanjohtaja RIitta Vanhatalo, Suomen Kotiseutuliitto

Maakunnan valtuustoedustajan katsaus alueen kotiseututyöhön
museonjohtaja Heli-Maija Voutilainen

Maakunnan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon

Jäsenyhteisöjen kuulumisia

Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 10.8.2018 Lappeenrannassa. Tänä vuonna erovuorossa on maakunnan edustajana kolme kautta toiminut museonjohtaja Heli-Maija Voutilainen Jyväskylästä. Kotiseutuliiton suositus on, että valtuutettu istuisi vähintään kaksi kautta ja enintään kolme. Näin saadaan sekä jatkuvuutta että muutosta.

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto (at) kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320.

Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

Tervetuloa!

< Takaisin tapahtumakalenteriin