Huomionosoitukset ansioituneille – muistakaa hakea ajoissa juhlavuonna 2017

9.10.2017

Toimintavuosi 2017 – maamme itsenäisyyden juhlavuosi – on erinomainen aika muistaa yhdistystoiminnassa ansioituneita!

Kotiseutuliiton hallitus myöntää ansiomerkkejä jäsenyhteisön hakemuksesta kokouksissaan 23.10. ja viimeisen kerran tänä vuonna 1. joulukuuta.

Ansiomerkki ja ansiomitali annetaan ansioista

Suomen Kotiseutuliiton ansiomerkkiä luovutetaan kolmessa tasossa: kultainen, hopeinen ja pronssinen. Ansiomerkkihakemusten käsittelyyn kannattaa varata aikaa ainakin kuukausi. Kotiseutuliiton hallitus päättää kultaisten ja hopeisten merkkien myöntämisistä.

Pronssisen ansiomerkin lunastusmaksu on 30 euroa, hopeisen 60 euroa ja kultaisen 120 euroa.

Korkein tunnustuksenosoitus on Kotiseututyön ansiomitali, jonka myöntäminen edellyttää saajalta maakunnallisia tai valtakunnallisia ansioita kotiseututyössä tai erittäin merkittäviä ansioita paikallisessa kotiseututyössä. Hakuaika on vuosittain 30.4. mennessä.

Ansiomitalit luovutetaan Valtakunnallisten kotiseutupäivien gaalassa, seuraavan kerran elokuussa 2018. Ansiomitalin lunastusmaksu on 220 euroa.

Hakuohjeet ja -lomakkeet: Huomionosoitukset

Mitä lahjaksi tai merkiksi ystävälle tai tärkeälle yhdistysväelle?

Lahjaksi voi antaa esimerkiksi ansiomerkistä mukaillun hopeisen kaulakorun tai hopeoidun rintamerkin tai vaikkapa Kotiseutuliiton pienoislipun.

Hopeoitu rintamerkki voi toimia myös hallituksen jäsenen tunnuksena. Itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi saatte hopeoidun rintamerkin ilman toimituskuluja!

Kotiseutuklubin jäsenyys vuodeksi tai useammaksi on arvokas lahja. Samalla tuet kotiseututyötä.

Tuotteiden kuvat ja tilausohjeet: